scam, onlineselfs.com, dirty sneakers

adidas schoenen wit groen NMD is de volgende stap in streetstyle-innovatie. Strak en modern, deze schoenen combineren op subtiele wijze het erfgoed en het baanbrekende ontwerp. Ze hebben full-length boost ™ en geven energie terug voor elke stap die u zet. Het bovenwerk is gemaakt van flexibel, ademend gebreid materiaal met synthetisch nubuck en premium lederen details. Kenmerkende 3-strepen houden de schoenen geworteld in het erfgoed van adidas.

adidas schoenen dames blauw adidas Originals brengt de laatste twee colorways van de felbegeerde NMD R1- en NMD City Sock-silhouetten uit. De NMD R1 wordt aangeboden met een witte weergave van zijn OG-make-up, met een Vintage White Primeknit-bovenkant bovenop een volledige Boost-middenzool met rode en blauwe haringen. De NMD City Sock heeft een veterloze benadering voor optimaal comfort en heeft een zwarte Primeknit-bovenkant bovenop een Boost-middenzool met zwarte en blauwe haringen.

adidas schoenen heren grijs Het bovendeel is opgebouwd uit drie onderling verbonden Primeknit-patronen, allemaal in een enkele tint zwart, maar met subtiele variaties in textuur om een gevoel van diepte en intrige toe te voegen. De schoen zit bovenop een dempende BOOST ™ -middenzool en wordt aangevuld door een geribbelde buitenzool die extra grip en een stevige, utilitaire rand toevoegt.

adidas nmd city sock 1 zwart Een Adidas Boost tech-middenzool is voorzien van EVA mediale pluginzetstukken voor ongeëvenaard, responsief comfort, terwijl de rubberen buitenzool is uitgerust met een uniek geometrisch loopvlakpatroon voor meer grip. Deze iteratie van de Nomad Racer ziet een zachte Spring Grey die de hele sneaker bedekt, met een pop van Solar Pink en felgroen die van onderaf naar buiten tuurt.

https://www.onlineselfs.com/

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *